De Academy

De OVLNL Academy staat voor kwaliteit, enthousiasme en onafhankelijkheid

De OVLNL Academy is ontstaan vanuit de gedachte dat het belangrijk is voor ons vakgebied, openbare verlichting, dat nieuwe mensen maar zeker ook bestaande professionals met regelmaat een opleiding volgen. Bepaalde onderdelen van het vakgebied blijven inhoudelijk redelijk stabiel, maar er zijn ook een aantal onderwerpen enorm in beweging. Voor beide onderdelen is scholing en actualisatie een must. De Stichting OVLNL biedt met de start van de Academy een opleidingscentrum waar iedereen zijn kennis kan opdoen of actualiseren. De begeleiding van de OVLNL Academy wordt verzorgd door Van Bochove Openbare Verlichting, de koers en kwaliteit worden bewaakt door de Opleidingscommissie van OVLNL.

Dit is wat wij jou beloven

Kwaliteit

Al onze docenten zijn door hun ervaring en bewezen kennis uitgekozen om een training te verzorgen. Het uitnodigen en beoordelen van een deskundig persoon gebeurt op initiatief van de opleidingscommissie of door een aanmelding. We hebben vertrouwen in ons docentencorps en hun vermogen om kennis over te brengen op u als cursist. Daarom hanteren we een “niet tevreden, geld terug” garantie op al onze opleidingen.

Je wordt na iedere training gevraagd om een beoordeling te geven over de organisatie, de inhoud van de training, de deskundigheid én de bekwaamheid van de opleiding en docent. Op basis van de resultaten krijgen we inzicht in de kwaliteit en stelt het ons in staat om te verbeteren, het is dus erg belangrijk dat u ons feedback geeft.

Jouw doel wordt altijd bereikt, een stap verder in de ontwikkeling van je kennis over ons mooie vakgebied openbare verlichting. Dat is onze belofte!

Alleen docenten die het echt leuk vinden om hun kennis te delen en bereid zijn om anderen te helpen, maken deel uit van ons team. Het overbrengen van kennis is niet alleen een kwestie van deskundigheid. Het is voor jou geen dagelijkse bezigheid om een paar uur achter elkaar naar iemand te luisteren en daarom zorgen we voor een interactieve en enthousiaste manier van lesgeven. Bereid je er maar op voor, je zult niet steeds op je stoel blijven zitten!

We geven les aan jou en willen dat onze kennis bij je blijft hangen. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat dan de openbare verlichting op een niveau komt of blijft waar het zijn moet en de veiligheid voor onze familie en vrienden in heel Nederland gewaarborgd blijft. Hoe ons dat lukt? Door actief met de groep aan de gang te gaan en een afwisselend programma te bieden. Wordt jij hier ook enthousiast van?

Enthousiast

Onafhankelijk

De opleidingen wordt verzorgt door docenten die werkzaam zijn bij verschillende bedrijven. De opleidingscommissie wordt eveneens verzorgt door OVLNL leden, die ook werkzaam zijn bij verschillende bedrijven. Samen bewaken we dat de beste docenten de opleidingen verzorgen, onafhankelijk van het bedrijf waar ze werkzaam zijn. In het overzicht van docenten kun je per persoon nagaan bij welk bedrijf hij/zij werkt en bij welke opleiding of trainingen hij/zij betrokken is.

Als je een training wilt geven bij de OVLNL Academy, dan kun je contact opnemen met onze opleidingscoördinator Ruben van Bochove via 06 53 83 57 58 of email. We staan 100% open voor nieuwe ideeën, trainingen, workshops, etc.