Opleiding Beheer OVL

Diverse datums, zie hieronder bij Planning.

Docenten

Ruben van Bochove verzorgt deze training. 

2 dagdelen - 1 dagen

De training duurt in totaal 2 dagdelen oftewel 1 hele dag. Het kan voorkomen dat de twee dagdelen over 2 dagen is verspreid. De tijden zijn zo veel als mogelijk buiten de files gepland en er wordt gezorgd voor een lunch en diner.

€600

De kosten voor de training bedragen €600. Voor leden is er een korting. De opleiding maakt standaard deel uit van de OVL 10 daagse.

Programma Beheer OVL

Het programma van Beheer OVL bestaat uit 2 dagdelen (de dagdelen maken standaard onderdeel uit van de OVL 10 daagse). Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen met aanvullende informatie.

Het beheren van een openbare verlichtingsinstallatie kent vele facetten. Grofweg gaat het om instandhouding (vervanging), correctief onderhoud (oplossen van storingen) en preventief onderhoud (voorkomen van storingen).

In de opleiding wordt aandacht gegeven aan het inrichten en bewaken van het proces, de verschillende methodieken om het beheer in te vullen en aan de tools die nodig zijn om het beheer te faciliteren. Zo zullen we gaan kijken naar de processen en methodieken rondom storingen, schades, klussen, groepsremplace, schilderwerk, stabiliteitsmetingen, reiniging en de vervangingsinvestering.

Voor het bepalen van het beheerbudget stellen we op basis van een fictief areaal een exploitatiebegroting op, dit loopt als een rode draad door het programma heen. Hierbij komen alle elementen aan bod.

We gaan een eenvoudig vervangingsplan opstellen waarbij we verschillende methodes bespreken met een bijbehorende begroting.

We schenken aandacht aan de wijze waarop u een beheersysteem op de juiste manier kunt inzetten bij de verschillende processen en kan gebruiken als een monitoring van uw werkzaamheden.

Tenslotte krijgt u een aantal praktische handvaten bij het uitvoeren van projectmanagement op al uw werkzaamheden. Na de training bent u beter in staat om meer grip op uw werk te krijgen en te behouden.

Docent:  Ruben van Bochove
Duur: 2 dagdelen

Tijd en verzorging

De trainingen worden zo veel mogelijk buiten de files gepland. Dat betekent dat het inhoudelijke deel om 9:30 start en om 17:30 eindigt (2 aaneengesloten dagdelen). Aan het eind van een ochtendsessie (9:30 – 13:00) wordt een lunch aangeboden. Aan het eind van een middagsessie (14:00 – 17:30) sluiten we af met een dagschotel zodat iedereen na de files naar huis kan. Koffie, thee en frisdanken zijn inbegrepen.

Als u een trainingsdag heeft van één dagdeel (ochtend: 9:30 – 13:00 of middag: 14:00 – 17:30) kunt u aansluiten bij een lunch (ochtendsessie) of diner (middagsessie).

Locatie

Alle trainingen vinden plaats bij BCN. Kijk bij de planning voor de exacte locatie, dit kan per dag verschillen.

Planning

10 nov
09:30 - 17:30

Opleiding Beheer – 10 nov 2022

donderdag , BCN Utrecht CS
26 apr
09:30 - 17:30

Opleiding Beheer – 26 apr 2023

woensdag , BCN Utrecht CS
Geen evenementen gevonden!

Instapniveau

Voor deze training is basis vakkennis over openbare verlichting gewenst. Er is enig inzicht in beleid en ontwerp nodig om alles goed te kunnen volgen. Als u twijfelt, kunt u een studieadvies aanvragen (onderaan deze pagina).

Heeft u nog geen basiskennis? Probeer dan de OVL 10 daagse.

Meer informatie of vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de opleiding. Neem contact met ons op dan beantwoorden we al je vragen en helpen we je om een goede keuze te maken.

Inschrijven